Indox

Indox ratkaisee haasteenne käyttöoppaiden, manuaalien, toimintaohjeiden ja muiden dokumenttien hallinnoinnissa. Selainkäyttöinen sovellus on aina ajan tasalla ja käytettävissänne sijainnista riippumatta!

Kirjoita, organisoi ja julkaise helposti Indoxin avulla!

Indox-ratkaisut

Indox for Guidelines

Indox for Manuals

Indox for Regulated Documents

 

Indox on selainkäyttöinen, suurten XML-muotoisten dokumenttimassojen tuottamiseen, hallintaan ja jakeluun tarkoitettu ohjelmistosovellus. Indox voidaan asentaa asiakkaan konesaliin tai järjestelmää voidaan käyttää pilvipalveluna.

Järjestelmän moderni komponenttipohjainen arkkitehtuuri mahdollistaa sisällön uusiokäytön, joka helpottaa muutosten hallintaa. Sisällön koostaminen ja julkaiseminen eri formaateissa, kuten PDF ja HTML, on automatisoitu ja siitä voidaan tuottaa tuotekohtaisia variaatioita ilman ylimääräistä manuaalista työtä. Dokumentaatio voidaan kohdistaa lukijaryhmän mukaan esim. organisaation sisäisiksi ja julkisiksi versioiksi. Työprosesseja voidaan ohjata räätälöitävillä työnkuluilla.

Järjestelmään siirtymistä helpottavat sitä varten rakennetut toiminnot. Jos aineisto on valmiiksi XML-muodossa, se voidaan tuoda järjestelmään Tuonti-työkalulla, Word2DITA-työkalulla taas helpotetaan Word-aineiston konvertointia rakenteiseen XML-muotoon

Indoxin hinnasto

Indox toimii Microsoft Azuren pilviympäristössä tai se voidaan asentaa asiakkaan konesaliin. Hinnoittelu kuukausiperusteisena tai lisenssinä. XML-editoriksi voidaan valita Oxygen WebAuthor tai Fonto.

Pilvipalvelu Indox Lite¹ Indox S Indox M Indox L Indox XL
Kirjoittajien määrä² 1 5 10 25 yli 25
Indox Oxygen WebAuthor -editorilla €/kk N/A 930 € 1490 € 2510 € Pyydä tarjous!
Indox Fonto-editorilla €/kk 450 € 835 € 1295 € 2255 € Pyydä tarjous!

¹ Indox Lite sisältää valitut Indoxin ominaisuudet: yksi Fonto-lisenssi, 500 mt tallennustilaa, DITA-export, viittauksien hallinta ja vakio PDF-tulostus.

² Fonto-editorilla kirjoittajien määrä voidaan räätälöidä vapaasti.