Yritys

Index Information Technologies Oy on sisältötuotannon järjestelmiin erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksellämme on vuosien kokemus ja vahva osaaminen vaativien dokumentointiprosessien kehittämisessä. Tarjoamme asiantuntemuksemme, kokemuksemme ja hyviksi todetut työvälineet yhdessä toteutettaviin projekteihin. Uskomme kumppanuuteen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakkaidemme tietojärjestelmien jatkuvassa kehittämisessä.

Henkilöstö

Manu Ojanen

Sovelluskehittäjä
manu.ojanen@index.fi

Manu on aivot Indoxin takana ja vastaa Indexin sovelluskehityksestä.

Anna Smati

Sovelluskehittäjä
anna.smati@index.fi

Anna on monitaitoinen sovelluskehittäjä, joka vastaa Indox-tuotteen kehittämisestä.

Tuula Silfver

Kouluttaja & ohjelmistotestaaja
tuula.silfver@index.fi

Tuula vastaa ohjelmistotestauksesta ja Indexin koulutuksista.

Oliver Kauppila

Toimitusjohtaja
oliver.kauppila@index.fi

Oliver vastaa projektihallinnasta, sopimuksista ja myynnistä.

Martti Poutanen

Konsultti
martti.poutanen@index.fi

Martilla on yli 20 vuoden kokemus Indexin teknologioista.

Yhteistyökumppanit

Antenna House on johtava PDF-dokumenttien muotoilun ja muuntamisen työkalu. Asiakkaat käyttävät Antenna House Formatteria automatisoidakseen laadukkaiden PDF-julkaisujen tuottamista XML- tai HTML-muodossa. W3C:n XSL-FO- ja CSS-suosituksiin perustuen Antenna House -ohjelmistolla voi muotoilla asiakirjoja yli 70 kielellä monilla toimialoilla, esimerkiksi rahoituspalvelut, ilmailu/puolustus, valtiohallinto, autoteollisuus, televiestintä ja terveydenhuolto.

Oxygen XML Web Author on responsiivinen selainpohjainen ratkaisu XML-sisällön editointiin ja tarkasteluun. Voit yhdessä muiden kanssa osallistua, muokata ja vertailla sisältöä tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Mukautuva ja innovatiivinen käyttöliittymä on suunniteltu siten, että kaikki käyttäjät voivat hyödyntää rakenteista kirjoittamista mahdollisimman tehokkaalla ja tuottavalla tavalla.

Fonto on selainkäyttöinen XML-editori, joka on suunniteltu käytettäväksi ilman aiempaa kokemusta XML:stä tai rakenteisesta sisällöntuotannosta. Fonton avulla rakenteinen sisällöntuotanto on helppoa, asiantuntijat voivat luoda, muokata ja tarkistaa tärkeitä dokumentteja. Virheettömästi, nopeasti ja tehokkaasti.