Indox

Indox solves your challenges with user manuals, manuals, operating instructions and other documents. The browser-based application is always up-to-date and available from your location!

Write, organize and publish easily with Indox!

Indox solutions

Indox for Guidelines

Indox for Manuals

Indox for Regulated Documents

 

Indox is a browser-based software application for producing, managing and distributing large masses of documents in XML format. Indox can be installed in the customer's data center or the system can be used as a cloud service.

The system's modern component-based architecture enables reuse of content, which facilitates change management. Compiling and publishing content in different formats, such as PDF and HTML, is automated and product-specific variations can be produced without additional manual work. The documentation can be targeted according to the reader group, e.g. into internal and public versions of the organization. Work processes can be controlled with customizable workflows.

Järjestelmään siirtymistä helpottavat sitä varten rakennetut toiminnot. Jos aineisto on valmiiksi XML-muodossa, se voidaan tuoda järjestelmään Tuonti-työkalulla, Word2DITA-työkalulla taas helpotetaan Word-aineiston konvertointia rakenteiseen XML-muotoon.

Tarvitset vain selaimen ja nettiyhteyden. Indoxin tietokanta toimii Microsoftin Azure-pilvipalvelussa. Voit kytkeytyä järjestelmään missä tahansa, tarvitset vain selaimen ja nettiyhteyden, jonka jälkeen kaikki järjestelmän toiminnot sisällön editoinnista julkaisemiseen ovat käytettävissäsi. Indox voidaan asentaa myös organisaation omaan verkkoon ja varustaa käyttöympäristö sen vaatimalle tietoturvatasolle esim. VPN-yhteyksien osalta.
Muutos päivittyy koko aineistoon. Sisällöntuotanto perustuu rakenteiseen dokumentointiin. Informaation sisällölle määritellään rakenne ja sitä käsitellään sopivan kokoisissa palasissa, jotka yhdistetään suuremmiksi kokonaisuuksiksi. Kun teet muutoksen sisältöpalaseen, muutos päivittyy automaattisesti kaikkiin kokonaisuuksiin, joiden osa palanen on. Sisällön jakaminen palasiin mahdollistaa myös useamman kirjoittajan yhtäaikaisen sisällön tuottamisen niin, että teksti ja kuvat pysyvät kaikkialla ajantasaisina.
Työprosesseja ohjataan työnkuluilla. Indoxissa on valmiita työnkulkuja kommentointiin ja hyväksymismenettelyihin. Kommentointi onnistuu kätevästi esikatselunäkymässä. Työnkulkuun liittyy sähköposti-ilmoituksia ja tehtäviä Indoxissa ja työnkulun käynnistäjä saa väliaikatietoa työnkulun edistymisestä. Työnkulku voi tarvittaessa lukita siihen kuuluvat kohteet, jolloin sisältöä ei voi muuttaa ennen työnkulun päättymistä. Työnkulun vaiheista jää järjestelmään historiatiedot. Työnkulkuja voidaan räätälöidä käyttäjäyrityksen omiin tarpeisiin.
Indox-järjestelmä nojaa avoimiin standardeihin. Indoxin tietokanta on XML-pohjainen ja dokumenttien ja dokumenttikokonaisuuksien rakenne noudattaa DITA-standardia. DITA mahdollistaa informaation purkamisen pieniin, helposti ylläpidettäviin palasiin joita voidaan joustavasti yhdistellä toisiinsa eri käyttötarkoituksia varten.
Kirjoittaja keskittyy Indoxissa sisältöön ja ulkoasu syntyy automaattisesti. Jokaiselle elementille on määritelty kontekstiriippuvainen ulkoasu. Kun palasen sisältö tulostetaan esim. PDF:ksi, sen hierarkkinen rakenne saa uudet, paperikokoon sidotut ulkoasusäännöt. Kun se julkaistaan verkossa, sisältö muokkautuu sen vaatimusten mukaisiksi, mahdollisesti jopa palastellaan palasta pienempiin kokonaisuuksiin, joiden välille syntyy linkitys.
Hallitse kääntämisprosessia työnkuluilla. Indox tukee kieliversioita hallitusti. Järjestelmässä kirjoitetaan yhtä pääkieltä. Indox tietää mitkä palaset vaativat kääntämistä ja lähettää käännettäväksi ainoastaan ne. Tällä minimoidaan kääntämistarpeet ja vähennetään kustannuksia. Sivukielet palautetaan järjestelmään käännöstyön päätteeksi.

Pricing

Indox runs in the Microsoft Azure cloud environment or it can be installed in the customer's data center. Pricing on a monthly basis or as a license. You can choose Oxygen WebAuthor or Fonto as the XML editor.

Cloud service Indox Lite1 Indox S Indox M Indox L Indox XL
Kirjoittajien määrä2 1 5 10 25 more than 25
Indox with Oxygen WebAuthor editor €/month N/A 860 € 1470 € 2490 € Request an offer
Indox with Fonto XML editor €/month 400 € 735 € 1095 € 1855 € Request an offer

Vähennä toistuvaa työtä sisällönhallinnassa, hyödynnä Indoxia!

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

    Oliver Kauppila
    oliver.kauppila@index.fi